TIGAN 24CM- NOVA

Zbritje

49.00 24.50

Availability: Out stock

Dizajn, teknologji dhe performancë: NOVA përmbledh që të gjitha ato që gatimi modern kërkon me shumë pak mundim, NOVA-në e përcjellin karakteristika të veçanta inovative: siç është Protection Base (baza mbrojtëse), teknosipërfaqe e patentuar nga MONETA, e cila vetë-mbrohet nga vjetërsia, bazë induksioni për të optimalizuar efikasitetin energjik, dhe sistem TWIN BLOCK, e cila mundëson fiksim të sigurtë të dorëzave.

Out of stock

SKU: 8003703156328 Kategoritë: ,

Përshkrimi

Protection Base një proces i lartëgraduar i një koncepti të ri, konsiston në kombinimin në mes të tekno-sipërfaqes dhe shtresave me mikrokristale. Me rezultat përfundimtarë të jashtëzakonshëm të qëndrueshmërisë dhe vetive anti-ngjitëse.

Në meritë të kësaj teknologjie janë këto karakteristika shtesë:

  • Sipërfaqe jo-ngjitëse
  • Rezistencë ndaj gërryerjes
  • Pastrim i lehtë
  • Qëndrueshmëri

Informacione shtesë

Karakteristikat

Dorëza: dizajn ergonomik, soft touch bakelit Moneta
Sistemi dyfish i fiksuar Twin Block
Shtresa e jashtme satin në të zezë
Trupi bazë 3.5mm trashësi
Shtresa e brendshme sipërfaqe jo-ngjitëse.
Të gjithë tiganët e linjës Nova janë të rrumbullakët dhe në përputhshmëri me kapak qelqi.
Të gjithë artikujt e linjës Nova kanë trashësi konstante për shpërndarje të barabartë të nxehtësisë.