TIGAN 24CM- PRO PROTECTION BASE

Zbritje

59.00 34.00

Availability: In Stock

Protection Base është një sistem aplikacioni e patentuar nga Moneta e cila garanton dyfish jetëgjatësinë dhe vetitë anti-ngjitëse. Gjatë procesit të vënies së shtresave mbështjellëse, në nivelin e mesëm, në bazën 3-shtresore është vendosur tekno-sipërfaqja. Më pas në këtë formë është pëfunduar me spërkatje të mikro-kristaleve në mënyrë që të mbushë dhe të vulosë të gjithë sipërfqen e shtresave.

5 in stock

SKU: 8003703156809 Categories: ,

Përshkrimi

Protection Base gjithashtu është një formë e vulosur mbrojtëse, performanca dhe qëndrueshmëria e kësaj linje është përmirësuar shumë. Stili i saj esencial i fortë, dorëza qeliku, trupi bazë i dendur kanë lartësuar linjën PRO në një rol udhëheqës në performancën e gatimit. Kjo shtresë gjithashtu e bën të përshtatshme për t’u larë edhe në makinë enëlarëse.

Asortimai i gjerë i madhësive të tiganëve takon nevoja të ndryshme të gatimit.

Çdo artikull nga linja PRO si tipar ka një trup të dendur alumini me trashësi të njëtrajtshme për një shpërndarje të nxehtësisë në mënyrë perfekte.

Artikujt në formë cilindrike mund të komplimentohen shkaku i kapakëve nga qeliku i farkëtuar.

INFORMACION SHTESË

Karkteristikat

Dorëza të gjata qeliku me prekje nga silikoni. Dorëza anësore qeliku dhe të gozhduara sigurtë.
Trupi prej alumini me trashësi 3.5mm
Kapak nga qeliku të mbyllura me urë-çelësa bënë që tenxheret të jenë të përshtatshme edhe për furrë.
Shtresë mbështjellësi i brendshëm me Protection Base tekno-sipërfaqe dhe film mikrokristalesh të cilat vulosin formën.
Shtresë-mbështjellësja e jashtme parandalon korezionin dhe e bënë të përshtatshme për enëlarëse.