TIGAN 28CM- STONE SILVER

Zbritje

39.00 19.00

Availability: In Stock

E paraqitur si sipërfaqe mermeri, linja Gresy Stone nga Moneta njihet për fuqinë e saj dhe zotësinë për t’u përballuar me “shprehitë jo të mira”. Pamje të këndshme nga sipërfaqja e jashtme, rezistente ndaj gërvishtjeve nga brenda duke i’u falënderuar shtresës jo-ngjitëse Artech Stone brenda sipërfaqes. Inxhinierizuar të i’u përballojë edhe testeve më të vështira, derisa garanton gatim me performancë të sigurtë, ka kualitet eko-qëndror. Në fakt, falë paisjes  Energy-saver parandalon hargjimin e kotë të energjisë.

10 in stock

SKU: 8003703153358 Categories: ,

Përshkrimi

Ideale për gatim me shumë pak vaj, dhe perfekte për fërgim të shpejtë.

Artech stone garanton standarde të larta të qëndrueshmërisë në emër të rezistencës ndaj gërryerjes dhe korezionit.

Jashtëzakonisht rezistente ndaj gërvishtjeve dhe stresit mekanik.

Shpërndarja e nxehtësisë është e barbartë në të gjithë sipërfaqen.