TIGAN GRILLI 28CM- STONE SILVER

Zbritje

59.00 26.00

Availability: In Stock

E paraqitur si sipërfaqe mermeri, linja Gresy Stone nga Moneta njihet për fuqinë e saj dhe zotësinë për t’u përballuar me “shprehitë jo të mira”. Pamje të këndshme nga sipërfaqja e jashtme, rezistente ndaj gërvishtjeve nga brenda duke i’u falënderuar shtresës jo-ngjitëse Artech stone brenda sipërfaqes. Inxhinierizuar të i’u përballojë edhe testeve më të vështira, derisa garanton gatim me performancë të sigurtë, ka kualitet eko-qëndror. Në fakt falë paisjes Energy-saver parandalon hargjimin e kotë të energjisë.

8 in stock

SKU: 8003703153433 Categories: , ,

Përshkrimi

Ideale për gatim me shumë pak vaj, dhe fërgim të shpejtë.

Artech Stone garanton standarde të larta të qëndrueshmërisë në emër të rezistencës ndaj gërryerjes dhe korezionit.

Jashtëzakonisht rezistente ndaj gërvishtjeve dhe stresit mekanik.

Shpërndarje e nxehtësisë në mënyrë të barabartë në të gjithë sipërfaqen.