TIGAN I THELLË 2 DOREZA- SILVER STONE 28CM

Zbritje

44.00 24.00

Availability: In Stock

E paraqitur si sipërfqe mermeri, linja Grey Stone nga Moneta njihet për fuqinë e saj dhe zotësinë për t’u përballuar me “shprehi jo të mira”. Pamje të këndshme nga sipërfaqja e jashtme, rezistente ndaj gërvishtjeve nga brenda duke i’u falënderuar shtresës jo-ngjitëse Artch Stone brenda sipërfqes. Inxhinierizuar të i’u përballojë edhe testeve më të vështira, derisa garanton gatim me performancë të sigurtë, ka kualitet eko-qëndror. Në fakt, falë paisjes Energy-saver parandalon hargjimin e kotë të energjisë.

10 in stock

SKU: 8003703153396 Categories: ,

Përshkrimi

Ideale për gatim me shumë pak vaj, dhe perfekte për fërgim të shpejtë.

Artech Stone garanton standarde të larta të qëndrueshmërisë në emër të rezistencës ndaj gërryerjes dhe korezionit.

Jashtëzakonisht rezistente ndaj gërvishtjeve dhe stresit mekanik.

Shpërndarje e nxehtësisë në mënyrë të barabartë në të gjithë sipërfaqen.