TIGAN I THELLË HERCULES

Zbritje

14.0019.00

Availability: In Stock

Tigani 20cm, 24cm dhe 28cm i linjës Hercules, përbëhet  nga shtresa 4mm e trashë e aluminit me veshje të brendshme Artech Stone e cila është jo ngjitëse dhe e përforcuar nga grimcat minerale.
Ky lloj I tiganit nuk përmban përbërës plastic, prandaj përmes këtij produkti transmetohet edhe vëmendja për kujdesin dhe shëndetin e konsumatorëve. Tigani ka një dorezë bakelite me material çeliku inox.

Clear
SKU: N/A Categories: , ,

Përshkrimi

eletrike

Elektrikë

gaz

Gaz

INFORMACION SHTESË

Dimensioni

20CM, 24CM, 28CM

Vlerësime

Ende nuk ka vlerësim.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një vlerësim.