TIGAN I THELLË ME DY DORËZA 28CM-HERCULES

Zbritje

49.00 24.00

Availability: In Stock

Vetëm një shiqim, një prekje, është e gjitha që i’u nevojitet që të kuptoni për këtë enë gatimi që nuk është si të tjerat. Me ekstra përmbajtje në të dyja këto: formë dhe substancë. Është me të vërtetë një simbol i forcës dhe rezistencës dhe kjo manifestohet qartë edhe në teksturën saj të granitit, në bazën e tij ekstra të trashë dhe në trupin e tij prej alumini, Artech Stone shtresë mbështjellëse jo-ngjitëse e re, zhvilluar nga MONETA, është perfekte për të gatuar me shtuarje minimale të vajit, për të skuqur ushqimin dhe për vakte të shpejta.

10 in stock

SKU: 8003703150647 Categories: ,

Përshkrimi

Jetëgjatësia varet nga eko-paisje Energy saver e cila tregon se kur është koha që ju të zvogëloni nxehtësinë. Një aleat i çmuar në ndihmën për të reduktuar hargjimin e panevojshëm të energjisë gjatë gatimit.

INFORMACION SHTESË

Karaktetristikat

Mbështjellës i brendshëm Artech Stone
Mbështjellës i jashtëm silikon efekt-guri me mbyllje satini.
Trup alumini me ekstra trashësi.
Dorëza nga bakeliti me inserte çeliku dhe paisje Energy saver.