VANESSA SET PJATASH 84 PCS VNS3001

550.00

Availability: Out stock

Set pjatash 84 pjesësh për 12 përsona Poercelan – Bone Chine, kompleton tryezën tuaj me të gjitha pjesët që mund të nevoiten për përdorim të përditshem, si dhe në përdorimin e tyre për raste speciale.

Out of stock

SKU: 8699996619987 Categories: ,

Përshkrimi

Shijoni servimin e ushqimit!

Jepini shije dhe elegancë tryezës suaj!

 

Bone China

 

Bone Porcelan, e përbërë nga hibridizim i Hard – Paste Porcelano (porcelan i bardhë) dhe hiri i eshtrave të buallit. Përdorimi i enëve me material të tillë ka përparësitë dhe benefitet e veta, të cilate bëjnë të dallohen nga të tjerat:

  • Një material i tillë është më i fortë dhe shumë më i qëndrueshëm se vet Porcelani (kjo për shkak të përmbajtjes së hirit të eshtrave të buallit). Kjo do të thotë, që pas një gjuajtje aksidentale mundësia e plasaritjes ose e thyerjes është shumë më e vogël në krahasim me enët nga Porcelani.
  • Bone China ka një ngjyrë natyrale të bardhë që shkon në nuance të ngjyrës krem, gjë e cila e bënë të dallohet nga vet porcelani.
  • Hiri i cili gjindet në përbërje të enëve, i japin enës ngjyrën unike dhe e bëjnë më transparente duke lejuar dritën të kalojë përmes saj, e gjithë kjo i jep enës pamje klasi.

 

Prapa një inovacioni të tillë gjindet edhe një kulturë mjaft e lashtë, ku me blerjen e saj, ju do të trashëgoni kulturë të cilën do të përcjellni gjeneratë pas gjenerate!