Comodita Home

Blej produkte Comodita për shtëpinë tuaj në mënyrën më të përshtatshme dhe të sigurtë duke blerë online.

Ne duam që ju të keni zgjidhje kur dëshironi të bleni produktet tona. Prandaj, mos humbisni asnjë moment dhe porositni online nga rehatia e shtëpisë tuaj, në çdo kohë.

Ndiqni më poshtë hapat se si të bëni një blerje në webfaqen tonë

Pasi të keni klikuar në webfaqen tonë ju keni mundësi të zgjedhni kategorinë.

Shiko foton më poshtë:

Pas zgjedhjes së kategorisë do të shfaqen produktet, ku do të keni mundësi të zgjedhni produktin tuaj të preferuar.

Shiko foton më poshtë:

Pasi të keni lexuar detajet e produktit tuaj të preferuar shtyp butonin 

Shiko foton më poshtë:

Në mënyrë automatike do të ju shfaqet shporta juaj. Nëse dëshironi të vazhdoni me blerje tjera klikoni në butonin . Nëse dëshironi që të procesoni blerjen klikoni poshtë fatures, tek butoni

Shiko foton më poshtë:

Pasi të keni klikuar tek butoni do të ju shfaqet hapsira për të plotësuar të dhënat e kërkuara në rubrikat përkatëse (të dhënat e kërkuara shërbejnë për mënyrën e transportit dhe janë të sigurta dhe në konficidialitet të plotë). Pasi të keni plotësuar shënimet e kërkuara zgjedhni opsionin e pagesës ose dhe klikoni butonin

Shiko foton më poshtë:

Nëse keni zgjedhur opsionin e blerjes me kartelë, do të shfaqet faqja si më poshtë. Vendosni të dhënat e kartelës tuaj dhe shtypni butonin

Shiko foton më poshtë:

Në adresen tuaj elektronike ju do të pranoni email-in që konfirmon realizimin e transaksionit. Më pas do të kontaktoheni nga Qendra e Thirrjeve pranë Comodita Home për të verifikuar porosinë (blerjen).

Shiko foton më poshtë: