Comodita Home

Rihapje e madhe e dyqanit Comodita Home në Prizren e Mërkure, më 03 korrik në orën 12:00
Dhurata e zbritje në të gjitha kategoritë e produkteve, si dhe OFERTA EKSKLUZIVE 1+1 GRATIS
Na vizitoni tek lokacioni në Qender të Qytetit (Shadervan)

SHFLETO OFERTËN

Shënim: Oferta vlen vetem për dyqanin e rihapur COMODITA HOME në qendër të qytetit

 

[real3dflipbook id=’1′]