Comodita Home

Kush jemi ne

Gjithçka ka filluar me Komoditetin!

Mars 2014 koha kur është vulosur produkti “Dyshek Comodita”. Një dyshek pasardhës i punës 25 vjeçare e prodhimit të shpuzës dhe dyshekëve, nga një ndër kompanitë më të mëdha në tregun tonë dhe më gjërë, siç është kompania “Devolli Corporation”. Ky produkt ka qenë vetëm hapi i parë për të vazhduar pastaj me inovacione në prodhime tjera, si dhe në zgjedhjen e produkteve më cilësore për tregun tonë.

Duke konsideruar dyshekun si një element i rëndësishëm për përmirësimin e kualitetit të jetës, i është kushtuar kujdes i veçantë punës për arritjen e kualitetit absolut tek dyshekët nën brendin Comodita.

Si çdo projekt fundamental, edhe Comodita është nisur nga vizioni i saj; për t’u bërë brend Kosovarë, i cili do njihet për cilësinë, shërbimin dhe promovimin e mirëqenjes, brenda vendit tonë, në rajon dhe më gjërë.

Ky vision është përcjellur me qëllimet; të sjellim tek konsumatorët tanë, produktet më cilësore dhe zgjedhje të gjërë produktesh, të cilat do të plotësojnë të gjitha nevojat shtëpiake dhe përsonale, të ju ofrojmë shërbimin më të mirë të mundshëm, ku konsumatorët tanë do të kenë kënaqësinë të komunikojnë më neve dhe të ofrojmë mbështjetje në përmirësimin e mirëqenjes.

Pas plasimit të dyshekeve nën brendin Comodita, hapi i radhës është bërë me hapjen e zingjirit të dyqaneve Comodita Home, kanal i cili do mbajë nën vete shumë linja dhe brende të zgjedhura.
Comodita Home, në Mars të vitit 2015 ka filluar me hapjen e 11 dyqaneve në Kosovë. Në këto dyqane janë jetësuar edhe qëllimet tona të cekura më lartë dhe është mundësuar krijimi i brendeve të reja, që tashmë veç kanë arritur të njihen nga ju.

Brendet kryesore që na karakterizojnë neve si kompani janë: Comodita Line, Comodita Kitchen, Comodita Aksesorie si dhe në dyqanet tona ju mund të gjeni produktet e shumë brendeve të mirënjohura, siç janë: TAC, Pierre Cardin, Scandinavia, e shume brende tjera për të cilat ne jemi distributorë të ligjshëm.

Përpos dyqaneve, ne kemi zhvilluar edhe platformen e dyqanit Online, po ashtu do vazhdojmë me hapjen e më shumë kanaleve tjera që do na mundësojnë bashkpunim më të lehtë me të gjithë ju.

Për t’a përfunduar, ne ju mirëpresim duke ju premtuar ofrimin e produkteve, të cilat do të ju plotësojnë dhe me shërbimin më të mirë ndaj jush.

Ju falenderojmë, që keni zgjedhur të na vizitoni!

Me nderime,

Comodita Staff.