Comodita Home

A po kërkoni produkte të mrekullueshme? Jeni fiks në kohë!

Zbritje e madhe deri në 70% në të gjitha kategoritë e produkteve vetëm për Festën e Bajramit.

Oferta vlen deri më 12 gusht në të gjitha dyqanet Comodita Home.

Nxito tani dhe merr gjithëçka që të duhet për të festuar Bajramin!

Vizito dyqanet tona ose porosit duke telefonuar në numrin pa pagesë 080025000 dhe 038600050

Transporti është falas. #comoditahome #ndjehukomod#dyshekumemory #gjumemungi

SHIH PRODUKTET NË OFERTË

QYSH ME I GJETË DYQANET TONA