fbpx

7 milion +​

konsumatorë të kënaqur

71

dyqane

5000

artikuj të ndryshëm

7 milion +
Konsumatorë të kënaqur
71
Dyqane
5000
Artikuj të ndryshëm​

COMODITA PËR ÇDO FAMILJE

Me premisën për ndërtimin e një brendi që do të ofroj përmirësimin e kualitetit të jetës në shtëpi dhe familje, sot Comodita Home është zinxhiri më i njohur i dyqaneve në rajon dhe prodhuesi më i madh i shpuzës dhe dyshekëve. Aktualisht gjithsej numëron 21 dyqane në Maqedoninë e Veriut, 31 dyqane në Kosovë dhe 18 në Shqipëri.

Kategoritë Mattress, Line, Kitchen, Accessories, Kids dhe Regent, janë projektuar si linja që premtojnë komoditetin optimal dhe kthejnë rutinën e përditshme në jetesë të lumtur përplotë rehati.

Fjetja e qetë, të ushqyerit shëndetshëm dhe mirëqenia mes familjes, që nga Marsi i 2014-tës, është pjesë e pandashme e çdo kujt që ka zgjedhur produktet Comodita.

[Lexo më shumë]