8 милиони +

задоволни клиенти

78

продажен салон

5000

различни производи

8 милиони +
задоволни клиенти
76
продажен салон
5000
различни производи

COMODITA HOME ЗА СЕКОЕ СЕМЕЈСТВО

Со цел за изградба на бренд што ќе го подобри квалитетот на животот дома и во семејството, денес Comodita Home е најпознатиот ланец на продавници во Македонија и регионот и најголем производител на пена и душеци, со вкупно 78 продавници во Македонија, Косово и Албанија.

КАТЕГОРИИТЕ НА COMODITA HOME

Категориите на Comodita Home за Душек, Line, Кујна, Додатоци, Kids и Регент се дизајнирани како линии кои гарантираат оптимална удобност и ја претвораат секојдневната рутина во среќен начин на живот полн со удобност.

Мрежата на нашите продавници има за цел да им понуди на своите клиенти широк асортиман на производи кои ќе ги задоволат сите нивни домашни и лични потреби, и да се разликуваат по нивниот квалитет и функционалност. Успеавме да се истакнеме и во топлите и пријатни средини, кои се изградени специјално за да се направи шопингот порелаксиран и „церемонијален“.

Мирен сон, здрава исхрана и благосостојба меѓу семејството, од март 2014 година е составен дел на секој што избрал производи на Comodita.

[Прочитај повеќе]