Order Tracking

Për të ndjekur porosinë tuaj, ju lutemi shkruani ID-në tuaj të porosisë në kutinë më poshtë dhe shtypni butonin "Gjurmo". Kjo ju është dhënë në faturën tuaj dhe në emailin e konfirmimit që e keni marrë.