-29%

Luhatëse rrethore

Shijoni relaksin që vetëm natyra mund t’ju ofrojë, me luhatësën e këndshëm që mund ta vendosni nën hijen e pemëve. Luhatësja mund të mbajë njerëz që peshojnë deri në 110 kg dhe ka litarë të fortë që mbështeten në një pemë ose mbështetëse të tjera që ofrojnë stabilitet. Për të dhënë një dekor të rafinuar me shumë elegancë, është dizajnuar me fije të gjata në të dyja anët, të cilat lëvizin natyrshëm gjatë lëkundjes.

 

  • Dimensioni: 60x80x180cm
  • Materiali: Dru dhe senit
  • Udhëzime për përdorim: Pastroni me dorë.
  • Garanci dhe kushtet e kthimit: Ankesat për këtë produkt pranohen brenda 24 orëve pas pranimit të porosisë.

2,025ден

Ka sasi

Add to wishlist
SKU: 3907489120564 Kategoria: ,

Опции за плаќање