-29%

Кружна лежалка

Уживајте во релаксацијата што може да ви ја понуди само природата, со пријатната лежалка што можете да ја поставите во сенката на дрвјата. Лежалката може да држи луѓе со тежина до 110 килограми и има цврсти јажиња што се потпираат на дрво или други потпори што обезбедуваат стабилност. За да се даде префинет декор со многу елеганција, таа е дизајнирана со долги нишки од двете страни, кои природно се движат за време на замавнувањето.

 

  • Димензии: 60х80х180cm
  • Материјал: Дрво и сен
  • Упатство за употреба: Чистете со рака.
  • Гаранција и начин на враќање: Рекламациите за овој производ се прифаќаат во рок од 24 часа по прием на нарачката.

Нема залиха - Инфо на 0800 10 5 10

Нема на залиха

SKU: 3907489120564 Категории ,
Сподели