Искористете ги сите ваши знаења за импресивен дизајн, финализирајќи ја вашата исклучително убава бања!
Започнете со палетата
пешкири кои доаѓаат во многу посебни бои и детали, искористете ги керамичките комплети или украсете го зидот со целосно огледало во стил!