fbpx

Подгответе се за одмори, патувања и страсни авантури со линијата Regent! Од куфери
во различни големини до
ранци погодни за различни прилики за патување, со Regent ќе патувате поудобно.

Практич
ен дизајн, квалитетен материјал и многу модерни бои и форми кои ќе ви помогнат
да го
комплетирате елегантниот изглед на еден ентузијастички патник.