fbpx

7 милиони +

задоволни клиенти

100%

анти-бактериски

25 години

искуство
7 милиони +
задоволни клиенти
100%
анти-бактериски
25 години
искуство
Previous
Next

Сонот е најважниот процес за здрав начин на живеење!
Затоа, категоријата
на душеци во Comodita Home, ги истакна различните видови на душеци за сите ваши потреби. 
Од различни нивоа на цврстина до комбинации на пена, пружини или сложени структури со системи за вентилација, во оваа категорија ќе најдете се што ви треба!

Создадете совршени услови за добар сон со производи кои ветуваат здрав начин на живот

25 години искуство

Душеци дизајнирани од експерти за сон со над 25 годишно искуство.

Навлака која овозможува непречена циркулација на воздух

Навлака која овозможува слободна циркулација на воздухот и отстранување на влажноста од внатрешноста на душекот.

Нежно за кожата

Употреба на квалитетни материјали во согласност со упатсвата на OEKO Tex (меѓународен сертификат  CERTIPOUR и TEXTILE OCC ).

Ергономичен

Употребата на мемори пена овозможува здраво и удобно спиење.

Регулатор на температура

Највисоко ниво на терморегулација.

Долготрајност

Производи дизајнирани за долготрајна интензивна употреба.