fbpx

ПОНУДА КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА!
ПРОИЗВОДИ ЗА ДОМОТ СО НАМАЛЕНИ ЦЕНИ ДО 1000 ДЕНАРИ!

Сигурно сте се запрашале каде можете да ги најдете оние мали работи за домот кои се неопходни, а често не им ги знаеме дури ни имињата?
Убавината на асортиманот производи во Comodita е во тоа што тука ќе го најдете сето она што ви е потребно, и тоа по цени до најмногу 1000 денари.

Удобна перница, додатоци за сервирање, аксесоари за спалната соба или елементи за вашата кујна?
Неверојатно е по толку ниски цени да најдете производи кои пак толку многу ги користите!

  • ДО 1000 ДЕНАРИ