fbpx

Comodita Home x Francesco Totti

COMODITA CLOUD MATTRESS

Вашата зона на удобност и мир!

Душек со 34cm висина и мека чувство, специјално дизајниран да обезбеди удобност со високо ниво на терморегулација. Благодарение на интеракцијата на неколку слоеви пена со уникатни структури, душекот ви нуди удобност со ослободување од притисок и поддршка за природно исправено држење на телото.

Душекот има совршена рамнотежа на слоеви и поединечни пружини кои ви обезбедуваат мека површина за спиење. Специјално е дизајниран да одговара на контурите на вашето тело за да создаде индивидуализирано искуство.

Кадифена покривка

Кадифен чувство за екстра мек допир. Покрај ова создадено со ефектот на преклопување, на обвивката е додадено полнење со микрофибер и тенок слој од порозна пена со висока еластичност.

Комбинација која му овозможува на телото нормализирана температура, го зголемува ефектот на вентилација, ја зголемува мекоста и еластичноста и додава вредност на посебните карактеристики на слоевите со кои е изграден овој душек.

Висок комфор на површината

Изграден од нашата специјална пена Sense-VS™, со висока меморија за обликот на телото и регенеративни, порозни и самоприспособливи способности. Исклучително добро се прилагодува на сите области на телото, ослободувајќи ја напнатоста, а во исто време обезбедува изолација на движењето со тоа што не го пренесува на површинските простори на душекот.

Засилени со слојот од специјална пена Acti-VS™, тие обезбедуваат динамична поддршка без да се чувствувате заглавени при долги престој во една положба, како и зголемување на регенеративниот капацитет.

Преодниот слој

Конструиран со Ver-VS™ пена се наоѓа помеѓу горните слоеви и основата за поддршка, со што се обезбедува лесно и индивидуално приспособливо чувство кога телото се движи од зоната за удобност во зоната за поддршка.

Основен слој

Изработен од пена со висока густина и многу издржлива Firma-VS™. Функционира како силна потпора за слоевите над неа и како рамка за поединечните пружини.

Висока динамична поддршка

Душекот Comodita x Totti состои од индивидуални пружини (спирали) од 14cm обвиткани во материјал од микрофибер со високи вентилациони својства. Овие пружини се направени со уникатен систем на технологија, што ги разликува поединечно во специфични својства.

Површина конструирана со нивно распоредување во области кои се разликуваат по цврстина и еластичност, така што ќе имате поголема удобност во најтешките делови и поголема поддршка во најпроблематичните делови.

Таквата комбинација ќе ги задржи вашите коски во вистинското природно усогласување.

Карактеристики

 • Супериорен комфор.
 • Правилно и директно порамнување на телото.
 • Индивидуална одговорна поддршка.
 • Ослободување на притисок, обезбедува олеснување и мускулна релаксација.
 • Енергично, промовира добра циркулација на крвта.
 • Одржлив и прилагодлив.
 • Со висока вентилација овозможува добра циркулација на воздухот внатре.
 • Плишано чувство на допир.
 • Антиалергично и антибактериско благодарение на микрофиберите во обвивката.
 • Душек со висина од 34cm.
 • 10 години гаранција.

РЕКЛАМА

Купете го душекот
Cloud веднаш!