fbpx

МОЖНОСТИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Развојот на кариерата и вработувањето на позицијата која ја сакате се клучни за градење успешна иднина. Вработувањето во нашата компанија е повеќе од нова можност, а тоа се одразува во вашето професионално унапредување кое може да расте се повеќе и повеќе.

Придружи ни се!

Бидете дел од нашиот тим и придонесете за развој на продавници, производи, производство, маркетинг или уметност на продажба. Вашата ентузијастичка природа ќе биде идеална за работната рутина што ја бара брендот Comodita – најголемата компанија во светот за производство на душеци и пена.

ПРОГРАМА ЗА РАБОТА И БЕНЕФИЦИЈА

– Здравствено осигурување
– Квалитетна обука неопходна за соодветната позиција
– Соодветни работни услови со напредна опрема

МОМЕНТАЛНО ОТВОРЕНИ КОНКУРСИ

КОНКУРС: ПРОДАВАЧ/КА во East Gate Mall/Capitol Mall
Прочитај повеќе

Отворен до 30 јуни 2022

Отворените позиции во моментов не се совпаѓаат со вашиот професионален профил? Не грижете се, нашата компанија постојано расте! Претплатете се на листата подолу со пишување на вашата e-mail адреса и бидете први што ќе дознаете за новите можности за вработување.

ДРУГИ ИНФОРМАЦИИ ОКОЛУ РАБОТАТА И АПЛИЦИРАЊЕТО:

Можете да аплицирате со испраќање на вашето CV на мејлот [email protected].
За подетални информации за тоа како да се пријавите на нашите конкурси, ве молиме контактирајте не на 0800 10 5 10, секој работен ден од 08:00 – 16:00 часот.