НАШИОТ ТИМ

Покрај посветеното работење, мотивираноста, постојаната желба за усовршување и иновациите кои ни ги доближуваат секој ден, нашиот тим е составен од луѓе кои имаат исклучителни квалитети! Не е вообичаена приказна да се најде група на луѓе кои делат исти вредности, подеднаква љубов за раст и развој, а во нашиот случај, оваа група на луѓе ја сочинуваат повеќе од 2.500тини задоволни вработени!

Семејството Comodita е богато со познавачи од различни области на работењето, вклучувајќи експерти за развој на производи, набавки, продажба, маркетинг, логистика, за извоз и увоз, производство, тестирање и лабораториски услугу, финансии, останати услуги кон клиентите, човечките ресурси и транспортот.

Сиот овој одличен механизам на работа укажува на посветеноста кон нашата најважна мисија, а тоа е подобрување на квалитетот на живот на секое семејство и во секој дом.

Eroll SHABI

CEO

Granita BUNARI

ОПЕРАТИВЕН ДИРЕКТОР

Albina QARRI

Менаџер за развој на производи и бренд

Albana Gazija QAUSHI

Маркетинг менаџер

Gazmend REXHEPI

Финансиски менаџер

Kreshnik SHEREMETI

Менаџер за набавки