“Нашата цел е потрошувачите да се чувствуваат што е можно подобро со нашите производи и да имаат избор за сите вкусови.“

  Адреса: ул. Јадранска Магистрала бр. 47, Скопје, Република Северна Македонија.

  Бесплатно безжично: 0800 10 5 10