fbpx

Се започна со удобноста!

Во Март 2014 година е произведен првиот душек “Душек Comodita“, производ кој е резултат од долгогодишна работа на производство на сунѓери и душеци од една од најголемите компании на нашиот пазар – Деволи Корпорејшн. Овој производ беше само првиот чекор, кој за многу кратко време е збогатен со проектот за проширување на мрежата на продавници за домашни производи – COMODITA HOME.

Ние, Comodita Home, се појавивме на пазарот во март 2015 година со 8 продавници во Косово, а денес имаме/броиме 28 продавници во сите градови на Косово, 18 во Албанија и 21 во Македонија.

Мрежата на нашите продавници има за цел да им понуди на своите клиенти широк асортиман на производи кои ќе ги задоволат сите нивни домашни и лични потреби, и да се разликуваат по нивниот квалитет и функционалност. Успеавме да се истакнеме и во топлите и пријатни средини, кои се изградени специјално за да се направи шопингот порелаксиран и „церемонијален“.

Покрај нашиот главен канал за малопродажба, за да се задржиме секогаш поблиску до клиентот, развивме и други продажни канали, како што се: Телефонски центар за продажба, Интернет продавница, социјални медиуми, трговија на големо и друго.

Со тим посветен на горенаведените цели, станавме првата локална компанија која донесе оригинални и автохтони брендови. Брендовите што се произведени од нас како Comodita Home се:

  • Comodita Mattress, што вклучува група на душеци.
  • Comodita Line, што вклучува линија на текстили.
  • Comodita Kitchen, што вклучува категорија за кујна.
  • Comodita Fast, што вклучува група на електрични уреди за во кујна.
  • Comodita Accessories, што вклучува групи од различни додатоци.
  • Regent, бренд кој вклучува производи од категоријата за патување.
  • New Regent, софистицирана линија на производи од категоријата за патување.
  • Moneta, 100% италијански бренд добро познат во целиот свет за “Кујнски прибор”, за кој ја имаме ексклузивноста на дистрибуцијата во регионот.

Нашата експанзија не завршува тука. Со јасна визија, ние сме многу посветени нашата мрежа на продавници и нашите брендови исто така, да допрат и до многу странски пазари во регионот и пошироко.

За да дознаете повеќе околу нашата дејност и производи, ве очекуваме со најдобра услуга и многу ентузијазам да ги споделиме нашите добра.

Ви благодариме што одбравте да не посетите!

Со почит,
Comodita Home.