8 milion +

Konsumatorë të kënaqur

81

Dyqane

5000​

Artikuj të ndryshëm​

8 milion +​
konsumatorë të kënaqur
71
dyqane
5000
artikuj të ndryshëm
Previous
Next

COMODITA PËR ÇDO FAMILJE


Me premisën për ndërtimin e një brend-i që do të ofrojë përmisimin e kualitetit të jetës në shtëpi dhe familje, sot Comodita Home është zinxhiri më i njohur i dyqaneve në Kosovë dhe rajon dhe prodhuesi më i madh i shpuzës dhe dyshekëve. Aktualisht numeron gjithsej 32 dyqane në Kosovë, 26 në Shqipëri dhe 24 në Maqedoninë e Veriut.

Kategoritë Mattress, Line, Kitchen, Accessories, Kids dhe Regent, janë projektuar si linja që premtojnë komoditetin optimal dhe kthejnë rutinën e përditshme në jetesë së lumtur përplot rehati.

Fjetja e qetë, të ushqyerit shëndetshëm dhe mirëqenia mes familjes, që nga Marsi i 2014-tës është pjesë e pandashme e çdo kujt që ka zgjedhur produktet Comodita.[Lexo më shumë]