PYETJE Si mund të shoh ofertën aktuale?
PËRGJIGJE
PYETJE Kam bërë porosi në webfaqe, por nuk e di se a është regjistruar me sukses?
PËRGJIGJE

Nëse keni porositur online, ju keni pranuar një email të emëruar: Porosi e re, me detajet e porosisë suaj, në emailin që e keni shkruar gjatë regjistrimit. Hapi i rradhës është konfirmimi i porosisë nga agjentët që sigurohen që numri juaj është i saktë dhe se gjithçka është në rregull me porosinë apo nëse ka diçka që duhet ndryshuar.

PYETJE Produktin që e kam blerë online tani i ka ndryshuar çmimi, dhe unë ende nuk kam pranuar porosinë?
PËRGJIGJE

Nëse keni porositur online, ju do të pranoni produktin tuaj me çmimin që ka patur në momentin kur e keni bërë blerjen.

PYETJE A është transporti falas?
PËRGJIGJE

Transporti është me pagesë në gjithë Shqipërinë.

PYETJE Edhe pse kam shënnuar tërë adresën, porosia më është anuluar sepse nuk kam dëgjuar telefonin?
PËRGJIGJE

Çdo porosi vjen përmes transportit të Comodita Home, shoferët e të cilës ju kontaktojnë fillimisht në numrin tuaj të telefonit për të ju njoftuar që janë afër dhe juve duhet të dilni të pranoni porosinë. Nëse nuk e hapni telefonin, porosia juaj kthehet në depon qëndrore dhe riniset prap pas 3-4 ditëve të ardhshme. Prandaj për të pranuar porosinë tuaj, ju sugjerojmë të shënoni 2 numra kontakti.

PYETJE Kam pranuar porosinë por dua t’a kthej?
PËRGJIGJE

Rregulla për kthimin e produkteve ndryshon varësisht nga lloji i produktit. Për secilin produkt është e specifikuar në tekstin kushtet e kthimit. Asnjë kthim apo reklamacion nuk pranohet nëse nuk keni kuponin fiskal, faturën e fletëdorëzimit, dhe produktin brenda paketimit.

PYETJE Kam gabuar dimensionin e dyshekut? A mund t’a kthej dhe të marr një tjetër?
PËRGJIGJE

Për çdo rast të gabimit rreth dimensionit të dyshekut duhet të shënoni në numrin e agjentes që ju ka bërë konfirmimin e porosisë, apo në vendin ku e keni bërë porosinë (rrjetet sociale, Call Center, numri 0800 25 000, apo përmes emisionit të shitjes Comodita TV Shop), dhe do të merrni informacion të saktë.

PYETJE Si të gjej dyqanin e Comodita Home në qytetin tim?
PËRGJIGJE
Për të parë gjitha informatat rreth lokacioneve të pikave të shitjes, ju lutem të klikoni në linkun: https://ks.comoditahome.com/pikat-e-shitjes/
PYETJE Kam një propozim bashkëpunimi, sugjerim, kritikë apo kërkesë për të bërë?
PËRGJIGJE

Ju lutem të na kontaktoni përmes email adresës: [email protected].