fbpx

Adresa: Ferodin Fezollari n.n 50000,
Tiranë, Republika e Shqipërisë.

Tel pa pagesë: 0800 25000
Tel mobil: 044 214 005

“Qëllimi ynë është që konsumatorët të ndjehen sa më mirë me produktet tona dhe të kenë mundësi zgjedhjeje për të gjitha shijet.”