fbpx

8 milion +

Konsumatorë të kënaqur

Dyshek 100%

Antibakterial

25 vite

përvojë
8 milion +​
konsumatorë të kënaqur
Dyshek 100%
Antibakterial
25 vite
përvojë
Previous
Next

Gjumi është procesi më i rëndësishëm për një jetesë të shëndetshme! Prandaj, kategoria e dyshekëve në Comodita Mattress, ka modeluar llojet të ndryshme të dyshekëve për të gjitha preferencat dhe nevojat tuaja. Prej niveleve të dallueshme të fortësisë e deri tek kombinimet e shtresave të shpuzës, sustave apo strukturat komplekse me sisteme ajrosëse, në këtë kategori gjeni gjithçka që ju duhet.

 

Krijoni eksperiencën më të bukur të gjumit, me produktet të cilat premtojnë jetesën e shëndetshme!

25 vite përvojë​

Struktura dyshekësh të dizajnuara nga ekspertë të gjumit me mbi 25 vjet eksperiencë pune

Shtresa me vrima ajrosëse​

Shtresa me vrima ajrosëse, që mundësojnë frymarrje të lirshme dhe largojnë çdo lagështi

E butë me lëkuren​

Përdorim i materialeve cilësore në përputhje me udhëzimet OEKO Tex dhe ekstra të përshtatshme në kontakt me lëkurën

Ergonomik​

Përdorim i shkumës Memory, që promovon një qëndrim të shëndetshëm gjumi.

Rregullues i temperaturës​

Temperaturë të rehatshme gjatë gjumit

Jetëgjatësi

Produkte të projektuara që t’i rezistojnë viteve