COMODITA CLOUD MATTRESS​

Zona juaj e rehatisë dhe e qetësisë!

Dyshek me 34cm lartësi dhe ndjesi të butë, i dizajnuar posaçërisht për të ofruar rehati me një nivel të lartë termoregullimi. Falë ndërveprimit të disa shtresave të shpuzave me struktura unike, dysheku ju ofron rehati pa presion dhe mbështetje për qëndrim të drejtë natyral të trupit.

Dysheku ka balancë të përsosur të shtresave dhe sustave individuale që ju ofrojnë një sipërfaqe të butë gjumi. Është dizajnuar posaçërisht për t’u përshtatur me konturet e trupit tuaj për të krijuar një eksperiencë të individualizuar.Mbështjellës kadife​

Ndjesi pellushi për ekstra prekje të butë. Përpos kësaj, mbështjellësit i është shtuar mbushje mikrofibre dhe shtresë e hollë shpuzë poroze me elasticitet të lartë.

Një kombinim që i mundëson trupit temperaturë të normalizuar, e rritë efektin ajrosës, e rritë butësinë dhe elasticitetin, dhe i shton vlerë karakteristikave të shtresave me të cilat është i ndërtuar dysheku.

Rehati e lartë në sipërfaqe

Ndërtuar nga shpuzat tona speciale Sense-VS™, me aftësi të larta për memorie të formave trupore dhe aftësi ripërtëritëse, poroz dhe vetadaptues.

Adaptohet jashtëzakonisht mirë me të gjitha zonat e trupit duke liruar tensionin, derisa në të njejtën kohë ofron izolim të lëvizjes duke mos transmetuar atë tek hapësirat e sipërfaqës së dyshekut.

Përforcuar me shtresën nga shpuza speciale Acti-VS™, ofrojnë mbështetje dinamike duke mos ju bërë të ndjeheni të ngecur gjatë qëndrimit të gjatë në një pozicion

Shtresa tranzitore

E ndërtuar me Ver-VS™, gjendet në mes të shtresave të larta dhe bazamentit mbështetës. Ofron një ndjesi të lehtë dhe adaptues kur trupi kalon nga zona e rehatisë në zonën mbështetëse.

Shtresa bazë

E ndërtuar nga shpuza me dendësi të lartë dhe shumë të qendrueshme Firma-VS™. Funksionon si mbështetje e fortë për shtresat mbi të dhe si kornizë për sustat individuale (spiralet).

Mbështetje e lartë dinamike

E përbërë nga susta (spirale) individuale të mbështjellura me material mikrofiber me veçori të larta ajrosëse. Këto susta janë punuar me një sistem unik të teknologjisë, të cilat dallohen individualisht në veti specifike.

Kanë sipërfaqe të ndërtuar me renditjen e tyre në zona të diferencuara në fortësi dhe elasticitet, kështu ju do të keni më shumë rehati në pjesët më të rënda dhe më shumë mbështetje në pjesët më problematike.

Një kombinim i tillë do të mbajë eshtrat tuaj në radhitje të drejtë natyrale.

Karakteristikat

 • Rehati superiore.
 • Pozicionim i duhur dhe i drejtë i trupit.
 • Mbështetje reaguese individuale.
 • Çlirim presioni, çlirim të muskujve.
 • Energjizues, promovon qarkullim të mirë të gjakut.
 • I qëndrushëm dhe i adaptueshëm.
 • Me ajrosje të lartë, mundëson qarkullim të mirë të ajrit brenda.
 • Ndjesi pellushi në prekje.
 • Antialergjik dhe antibakterial falë mikrofibrave në mbështjellës.
 • Dyshek me lartësi prej 34cm.
 • Garanci 10 vjeçare.