Ulje

Batanije Double Plush Vjollcë e hapur

Batanija dekorative Double Plush vjen me një material tejet kualitativ në të dy anët, ku njëra anë ka fije të gjata mikrofibrash ndërsa tjetra karakterizohet nga gëzofi i butë. Njihet mirë për bukurinë, qëndrueshmërinë, dhe ndjenjën prej kadifeje që prezanton. Krijoni një hapësirë të ngrohtë në shtëpinë tuaj të cilën kurrë s’do të dëshironi ta lini.
Dimensioni / Kompozicioni: 150x200cm
NGJYRA: Vjollcë e hapur
MATERIALI: Pambuk me përbërje fibrash
UDHËZIMET E PËRDORIMIT: Në makinë larëse 30°C
KUSHTET E KTHIMIT / GARANCION: Për shkak të kontaktit me higjienë personale, për produktet e tekstilit nuk pranohen kthime apo reklamacione.

Sold Out

E DISPONUESHME VETËM NË DYQANE!

SKU: 5310233005327 Categories: , ,

Mundesitë e pagesave