27%Ska stok

Çantë kozmetike Regent

Çanta e kozmetikës Regent vjen në ngjyrë dhe model unik. Është elemnti i cili kompleton më së miri setin tuaj të udhëtimit. Dallohet për materialin e qëndrueshëm që është testuar për t’i rezistuar sfidave të udhëtimeve të shpeshta. Çanta hapet dhe mbyllet me zingjir me qëndrueshmëri të lartë dhe doreza ergonomike për përdorim të lehtë. Pjesa e saj e jashtme është e përforcuar dhe rezistente ndaj gërvishtjeve, ndërsa përbrenda, valixhja mban gjësendet të sigurta nga lagështia.
Dimensioni / Kompozicioni:
NGJYRA: E kaftë
MATERIALI: Plastikë
UDHËZIMET E PËRDORIMIT: Të pastrohet me dorë
KUSHTET E KTHIMIT / GARANCION: Për këtë produkt pranohet reklamacion brenda 24 orëve pasi të pranoni porosinë.

2,690 L

S’ka stok

SKU: 3907489350039 Kategori: ,

Mundesitë e pagesave