-48%

Лежалка White

Уживајте во релаксацијата што може да ви ја понуди само природата, со пријатната лежалка што можете да ја поставите во сенката на дрвјата. Лежалката може да држи луѓе со тежина до 110 килограми и има цврсти јажиња што се потпираат на дрво или други потпори што обезбедуваат стабилност. За да се даде префинет декор со многу елеганција, таа е дизајнирана со долги нишки од двете страни, кои природно се движат за време на замавнувањето.

 

  • Димензии: 200x100cm со продолжеток 280x100cm
  • Материјал: Дрво, ткаенина и сенит
  • Упатство за употреба: Чистете со рака.
  • Гаранција и начин на враќање: Рекламациите за овој производ се прифаќаат во рок од 24 часа по прием на нарачката.

1,399ден

На залиха

Add to wishlist
SKU: 3907489120557 Категории , , ,
Сподели