Ulje

Dyshek HYBRID 190x160cm -20,000 lekë EXTRA ULJE

Dysheku Hybrid prezantohet me trashësi prej 30cm, i mbështjellur në material 100% viskozë dhe i strukturuar me shtresa të kombinuara të shpuzës poliuretane, sustave individuale dhe shkumës Memory. Për shkak të projektimit të avancuar të secilës prej shtresave të këtij dysheku, Hybrid dallohet si kompozicion i cili ofron një teperaturë të normalizuar gjatë fjetjes, në një ambient higjienik largë alergjive e baktrerieve. Gjatë fjetjes, edhe nëse lëvizni pozicionin e trupit, lëvizjet tuaja nuk ndikojnë në pjesën tjetër të dyshekut, duke siguruar kështu një gjumë të qetë.
Një balanc i përkryer me temperaturë të normalizuar dhe ambient higjenik largë alergjive e bakterieve që ofrohet pandërprerë gjatë kohës sa jeni të shtrirë…
… Në fund të fundit kjo është gjithçka që duhet të ketë një dyshek, ku trupi do të përkundet në të dhe lëvizë i lirshëm nga një pozicion në tjetrin pa penguar asnjeri.
Brendi Comodita Mattress ka kohë që po kujdeset për një gjë të tillë, gjithmonë duke ju ofruar klientëve të sajë dyshekun më të mirë të punuar.
Mbështjellësi përmbushës i përbërë nga Viskosë e mbushur me mikrofibër, me butësi mëndafshi dhe veti ajrosëse.
2 cm shpuzë me veti elastike, strukturë poroze që mundëson temperaturë të normalizuar për trupin.
6 cm Memory, shkumë Visko-elastike për të liruar presionin që ndihmon në qarkullimin e gjakut.
4 cm shpuzë elastike, e qëndrueshme dhe shpejtë – ripërtëritëse.
14 cm susta individuale të ndara në 5 zona nga fortësia/butësia. Mbanë eshtrat tuaj në radhitje të drejtë natyrale.3 cm shpuzë poliuretane me dendësi të lartë, i ofron stabilitet dyshekut dhe shtresave të ndërtuara sipër.
MBËSHTJELLËSI – përbërë nga materiali 100% viskosë me butësi mëndafshi, me aftësi të shkëlqyera vetajrosëse dhe mjaftueshëm fleksibile. Përpos kësaj, mbështjellësit i është shtuar mbushje mikrofibre dhe shtresë e hollë shpuze poroze me elasticitet të lartë. Një kombinim i tillë i mundëson trupit temperaturë të normalizuar, rritë efektin ajrosës, butësinë e elasticitetin, dhe i shton vlerë karakteristikave speciale të shtresave me të cilat është i ndërtuar ky dyshek.
Shkëlqimi natyral që ofron ky material në ngjyrë pane i jep glamur pamjes së dyshekut.
SHTRESA MEMORY – trashësia 6cm për të mbështjellur trupin.
Kjo shpuzë visko elastike, me efekt memorizues ndaj konturave të trupit, vet – adaptohet gjithmonë duke ju përshtatur anatomisë suaj.
Do të ju ofrojë rehati, pa lejuar që mbështetja të shkaktoj presion në zonat më të rënda të trupit dhe ju fton të lironi stresin e akumuluar gjatë ditës.
SHTRESA E KOMFORTIT – e përbërë nga shpuza speciale.
Kjo shtresë ka ndikim të dyfisht, ofron rehati dhe ndihmon gjatë lëvizjeve duke shmangur ndjesinë e ngecjes. Së bashku me shtresën Memory sipër, me të cilën bashkpunon për t’i shtuar mbështetjen, butësinë dhe një balanc të përkryer në mes këtyre dy vetive.
SHTRESA MEMORY – trashësia 6cm për të mbështjellur trupin.
Kjo shpuzë visko elastike, me efekt memorizues ndaj konturave të trupit, vet – adaptohet gjithmonë duke ju përshtatur anatomisë suaj.
Do të ju ofrojë rehati, pa lejuar që mbështetja të shkaktoj presion në zonat më të rënda të trupit dhe ju fton të lironi stresin e akumuluar gjatë ditës.
Informatat më të detajuara rreth dyshekut mund t’i gjeni këtu.

Dimensioni / Kompozicioni: 190x160cm

NGJYRA: I bardhë

MATERIALI: Kombinim i shtresave të shkumës Memory dhe poliuretane dhe sustave, me mbështjellës pambuku

UDHËZIMET E PËRDORIMIT: Dysheku vjen i vakumuar, i mbështjellur me një mbështjellës që të mbrohet nga pluhri. Dysheku nuk duhet të ketë kontakt me ujin.

KUSHTET E KTHIMIT / GARANCION: Garancion 10 vite

39,990 L

In stock

Add to wishlist
SKU: 1100 Categories: ,

Mundesitë e pagesave

Dimensioni

200x140cm