28%Ska stok

Llambë dhome

Llamba vjen e punuar me një material kualitativ dhe dizajn tejet modern. Baza e saj formësohet nga një spirale hekuri unike, ndërsa pjesa e sipërme ka mekanizmin e llambës që lëshon dritë të këndshme. Llamba është e përshtatshme për çfarëdo ambienti, duke plotësuar dhomën apo zyrën tuaj.
Dimensioni / Kompozicioni: 45x162CM
NGJYRA: Ari
MATERIALI: Hekur, elektrikë, bezë
UDHËZIMET E PËRDORIMIT: Të pastrohet me dorë
KUSHTET E KTHIMIT / GARANCION: Për këtë produkt pranohet reklamacion brenda 24 orëve pasi të pranoni porosinë.
3907489260680

28,990 L

S’ka stok

SKU: 3907489260680 Kategori: , ,

Mundesitë e pagesave