-40%

Лежалка Gray

Уживајте во релаксацијата што може да ви ја понуди само природата, со пријатната лежалка што можете да ја поставите во сенката на дрвјата. Лежалката може да држи луѓе со тежина до 110 килограми и има цврсти јажиња што се потпираат на дрво или други потпори што обезбедуваат стабилност. За да се даде префинет декор со многу елеганција, таа е дизајнирана со долги нишки од двете страни, кои природно се движат за време на замавнувањето.

 

  • Димензии: 200x100cm со продолжување 276x100cm
  • Материјал: Дрво и сен
  • Упатство за употреба: Чистете со рака.
  • Гаранција и начин на враќање: Рекламациите за овој производ се прифаќаат во рок од 24 часа по прием на нарачката.

1,699ден

На залиха

Add to wishlist
SKU: 3907489120540 Категории , , ,
Сподели