-40%

Преклопен стол Black

Овој градинарски стол се одликува со висока удобност за вашиот грб, добрата контрола на потпирачите за раце и минималистичкиот дизајн. Исклучително е лесен за одржување и има многу практичен механизам за преклопување. Идеален за употреба на вашата тераса или за време на излети на отворено. Столот може да собере луѓе со тежина до 160 килограми.

 

  • Боја: Црнa.
  • Димензии: 55х61х90cm.
  • Материјал: Железо и текстил.
  • Упатство за употреба: Чистете со рака.
  • Гаранција и начин на враќање: Рекламациите за овој производ се прифаќаат во рок од 24 часа по прием на нарачката.

Нема залиха - Инфо на 0800 10 5 10

Нема на залиха

SKU: 3907489120373 Категории ,
Сподели