fbpx
Transporti pa pagesë      Dorëzimi 4 deri në 5 ditë      10 vite garancion në dyshek

comedita comodita dyshek comoditahome comodita home kuzhin kuzhine gatim produkte online shtepi dysheku toti

7 milion +

Konsumatorë të kënaqur

71

Dyqane

5000

Artikuj të ndryshëm​

7 milion +​
konsumatorë të kënaqur
71
dyqane
5000
artikuj të ndryshëm
Previous
Next

COMODITA PËR ÇDO FAMILJE

Me premisën për ndërtimin e një brend-i që do të ofroj përmisimin e kualitetit të jetës në shtëpi dhe familje, sot Comodita Home është zingjiri më njohur i dyqaneve në Kosovë dhe rajon dhe prodhuesi më i madh i shpuzës dhe dyshekëve. Aktualisht numeron gjithsej 26 dyqane në Kosovë, 19 në Shqipëri dhe 20 në Maqedoninë e Veriut. Kategoritë Mattress, Line, Kitchen, Accessories, Kids dhe Regent, janë projektuar si linja që premtojnë komoditetin optimal dhe kthejnë rutinën e përditshme në jetesë të lumtur përplot rehati. Fjetja e qetë, të ushqyerit shëndetshëm dhe mirëqenja mes familjes, që nga Marsi i 2014-tës është pjesë e pandashme e çdo kujt që ka zgjedhur produktet Comodita.[Lexo më shumë]