KONTAKT

Adresa: Nënë Tereza n.n 50000,
Gjakovë, Republika e Kosovës.

Tel pa pagesë: 080025000
Tel mobil: 044 530 079 ose 045 269 987

“Qëllimi ynë është që konsumatorët të ndjehen sa më mirë me produktet tona dhe të kenë mundësi zgjedhjeje për të gjitha shijet.”