MUNDËSI PUNËSIMI

Zhvillimi i karierës dhe punësimi në pozitën që të pëlqen, janë shtyllë kyçe për ndërtimin e suksesshëm të së ardhmes tuaj. Punësimi në kompaninë tonë, shkon përtej një mundësie të re, duke reflektuar kështu në një rrugëtim tuajin të avancuar profesional i cili mund të rritet çdo herë e më tepër.

Bashkohu me ne!

Bëhu pjesë e ekipit tonë dhe jep kontributin tënd në zhvillimin e dyqaneve, produkteve, prodhimtarisë, marketingut apo artit të shitjes. Natyra jote entusiaste, do të jetë ideale për rutinën e punës që kërkon brendi Comodita – kompania më e madhe në botë për prodhimin e dyshekëve dhe shpuzës.

 

PROGRAMI I PUNËS DHE BENEFITET
1. Sigurim shëndetsor
2. Trajnime cilësore të nevojshme për pozitën relevante
3. Shujtë ushqimi ditore
4. Kushte të përshtatshme të punës me pajisje të avancuara

KONKURSET E HAPURA AKTUALISHT

KONKURS: DIZAJNER/E GRAFIK (Gjakovë)
Apliko
Aktive
KONKURS: SHITËS/E NË DYQAN
Apliko
Aktive

Pozitat e hapura momentalisht nuk përkojnë me profilin tuaj profesional? Mos u brengosni, kompania jonë është gjithmonë në rritje! Abonohuni në listën e mëposhtme duke shkruajtur emailin tuaj dhe informohuni i pari për mundësitë e reja të punësimit.

.

Aplikoni tani duke plotësuar formularin më poshtë, apo dërgoni CV-në tuaj në email adresën [email protected]

INFORMATA TJERA RRETH PUNËS DHE APLIKIMIT:

Aplikimi bëhet duke dërguar CV-në tuaj në emailin [email protected]. Ndërsa për informata më të hollësishme rreth mënyrës së aplikimit për konkurset tona, ju lutem të na kontaktoni në +383 / 038 600 050 ose +383 45 55 88 57 në çdo ditë pune prej orës 08:00 – 17:00.