PIKAT E SHITJES
Adresa: Nënë Tereza n.n 50000, Gjakovë, Republika e Kosovës.
Tel pa pagesë: 0800 25000
Tel mobil: 044 214 005

“Qëllimi ynë është që konsumatorët të ndjehen sa më mirë me produktet tona dhe të kenë mundësi zgjedhjeje për të gjitha shijet.”