fbpx

7 milion +

Konsumatorë të kënaqur

Dyshek 100 %

Antibakterial

25 vite

përvojë

7 milion +
Konsumatorë të kënaqur
100%
Antibakterial
25 vite
përvojë
Previous
Next

DYSHEKMEMORYHYBRIDDOPIOSOFTDERAMALOEVERA

Gjumi është procesi më i rëndësishëm për një jetesë të shëndetshme! Prandaj, kategoria e dyshekëve në Comodita Mattress, ka modeluar lloje të ndryshme të dyshekëve më të mirë për të gjitha preferencat dhe nevojat tuaja. Prej niveleve të dallueshme të fortësisë e deri tek kombinimet e shtresave të shpuzës, sustave apo strukturat komplekse me sisteme ajrosëse, në këtë kategori gjeni gjithçka që ju duhet. 

Krijoni eksperiencën më të bukur të gjumit, me produktet të cilat premtojnë jetesën e shëndetshme!

25 vite përvojë

Struktura dyshekësh të dizajnuara nga ekspertë të gjumit me mbi 25 vjet eksperiencë pune

Shtresa me vrima ajrosëse

Shtresa me vrima ajrosëse, që mundësojnë frymarrje të lirshme dhe largojnë çdo lagështi

E butë me lëkuren

Përdorim i materialeve cilësore në përputhje me udhëzimet OEKO Tex dhe ekstra të përshtatshme në kontakt me lëkurën

Ergonomik

Përdorim i shkumës Memory, që promovon një qëndrim të shëndetshëm gjumi.

Rregullues i temperaturës

Temperaturë të rehatshme gjatë gjumit

Jetëgjatësi

Produkte të projektuara që t’i rezistojnë viteve

Sleep is the most important process for a healthy life! Therefore, the mattress category at Comodita Mattress has designed different types of mattresses for all your preferences and needs such as: Soft mattress, Memory, Hybrid and Cloud mattress in collaboration with the legend Francesco Totti. From distinct hardness levels to combinations of foam layers, springs or complex structures with ventilation systems, you will find everything you need in this category.

Gjumi është procesi më i rëndësishëm për një jetesë të shëndetshme! Prandaj, kategoria e dyshekëve në Comodita Mattress, ka modeluar lloje të ndryshme të dyshekëve për të gjitha preferencat dhe nevojat tuaja si: Dyshekun Soft, Memory, Hybrid dhe dyshekun Cloud në bashkëpunim me legjendën Francesco Totti. Prej niveleve të dallueshme të fortësisë e deri tek kombinimet e shtresave të shpuzës, sustave apo strukturat komplekse me sisteme ajrosëse, në këtë kategori gjeni gjithçka që ju duhet.