fbpx
Transporti pa pagesë      Dorëzimi 4 deri në 5 ditë      10 vite garancion në dyshek

Bëhuni gati për pushime, udhëtime dhe aventura pasionante me linjë e udhëtimit Regent! Prej valixheve në madhësi të ndryshme e deri tek çantat komplekse të përshtashme për raste të ndryshme udhëtimi, me Regent do të udhëtoni më komfort. Dizajnet praktike, materiali kualitativ dhe ngjyrat e format shumë moderne, do të ju ndihmojnë të finalizoni pamjen elegante të një udhëtari entuziast.