Set aksesorësh për banjo Blur

Seti i aksesorëve për banjo Blur me ngjyrim të bardhë të turbult dhe shkronja të zeza në kaligrafi interesante. E ndërtuar në material cilësor, secila pjesë e setit është rafinuar në perfeksion me emërtime në qendër të sipërfaqes . Me hijeshinë që prezanton, ky set do të ndihmoj në ekspozimin ende më të bukur të sapunit të lëngshëm, ruajtjen e pambukut, brushave të dhëmbëve dhe furqës së tualetit.
Dimensioni / Kompozicioni: Set me 4 pjesë: 1x gotë për brusha dhëmbësh, 1x gotë për shampo të lëngshëm, 1x gotë për ruajten e pambukut, 1x furqë tualeti.
NGJYRA: Transparente me nuancë të bardhë
MATERIALI: Qeramikë
UDHËZIMET E PËRDORIMIT: Të pastrohet me dorë
KUSHTET E KTHIMIT / GARANCION: Për këtë produkt pranohet reklamacion brenda 24 orëve pasi të pranoni porosinë.

3907489140951

-

E disponueshme vetëm në dyqane!

BARKODI: 3907489140951 Kategorit: ,