Set çarçafësh Tuchan për dy persona

Seti i çarçafëve Tuchan për dy persona, prezanton frymën e një stilimi përplotë me elegancë që karakterizohet me kombinimin artistik të ngjyrave dhe pikturime lulesh tejet të bukura. Ky set çarçafësh ju mundëson ambient higjenik larg alergjive dhe bakterieve.
Dimensioni / Kompozicioni: Set me 4 pjesë: 1x këllëf jorgani 200x200cm, 1x çarçaf i dyshekut 240x260cm, 2x këllëf jastëkësh 50x70cm
NGJYRA: Me dizajn
MATERIALI: 100% Pambuk, Saten
UDHËZIMET E PËRDORIMIT: Në makinë larëse 30°C
KUSHTET E KTHIMIT / GARANCION: Për shkak të kontaktit me higjienë personale, për produktet e tekstilit nuk pranohen kthime apo reklamacione.
3907489280510 qarshaf qarshafa carshafa carshaf

-

E disponueshme vetëm në dyqane!

BARKODI: 3907489280510 Kategorit: ,

Mundesitë e pagesave

Set çarçafësh Tuchan për dy persona

Mbështet ndjesinë e materialeve natyrale që sjellin në pah një dizajn të punuar me pambuk cilësor.

Adaptoni një ambient më të rehatshëm të gjumit, me setin e çarçafëve në ngjyra dhe teksturë tejet interesante.

Ky set, krahas butësisë që e karakterizon, veçohet edhe për dizajnin shumë modern.