-24%

Овална лулашка White

Белата овална лулашка е префинета со модерна полукружна форма, со што се финализира како најудобен елемент за тремот, балконот или внатрешниот простор на куќата за живеење и релаксирање. Тоа е прекрасното седиште за кое на секој дом му треба удобност и автентичност. Постои механизам за задржување кој може да се монтира на различни делови од подот. Лулашката има капацитет да издржи тежина до 120 килограми.

 

  • Димензии: 109x82x63cm / Φ95x191cm
  • Седиште: 109x82x63cm
  • Рамка: 191cm
  • Основа: 95cm
  • Материјал: Палмово дрво и железо
  • Упатство за употреба: Чистете со рака.
  • Гаранција и начин на враќање: Рекламациите за овој производ се прифаќаат во рок од 24 часа по прием на нарачката.

Нема залиха - Инфо на 0800 10 5 10

Нема на залиха

SKU: 3907489120502 Категории ,
Сподели