Zbritje

Çadër kopshti

Çardra e kopshtit në ngjyrë të hapur është akesori i duhur që finalizon komoditetin në ambient të hapur. E përkryer për t’ju siguruar hije në ditët me shumë diell, kjo çadër ka një diametër të konsiderueshëm për t’i mundësuar hije tërë tavolinës. Është mjaftë e lehtë për t’u pastruar dhe përshtatet lehtësisht në vrimën në mesin e tavolinës.
Dimensioni / Kompozicioni: Diametri i çadrës 179cm, gjatësia 204cm
NGJYRA: E zezë
MATERIALI: Çelik dhe poliestër
UDHËZIMET E PËRDORIMIT: Të pastrohet me dorë
KUSHTET E KTHIMIT / GARANCION: Për këtë produkt pranohet reklamacion brenda 24 orëve pasi të pranoni porosinë.
3907489120465

19.00

40 ka sasi

Add to wishlist
BARKODI: 3907489120465 Kategorit: ,

Mundesitë e pagesave