Zbritje

Pasqyrë Petal e vogël

Pasqyra Petal vjen e formësuar me teksturë të petaleve në ngjyrë të argjend. Shkëlqimi, pamja speciale dhe forma e rrumbullakët, lejojnë që kjo pasqyrë të jetë e përshtatshme për hapësira të vogla dhe të mëdha, duke ofruar një reflektim kaq elegant.
Dimensioni / Kompozicioni: 20x2cm
NGJYRA: Argjend
MATERIALI: Pasqyrë me plastikë
UDHËZIMET E PËRDORIMIT: Të pastrohet me pastruese pluhuri
KUSHTET E KTHIMIT / GARANCION:Për këtë produkt pranohet reklamacion brenda 24 orëve pasi të pranoni porosinë.
3907489110909

-

Out of stock

SKU: 3907489110909 Kategori: , , , ,