Zbritje

Set aksesorësh për banjo Marble

Seti i aksesorëve për banjo Marble me ngjyrim elegant me teksturë prej mermeri. E ndërtuar në material cilësor, secila pjesë e setit, me kombinime të kapakëve të zeza apo ngjyrë alumini, është rafinuar në perfeksion. Me hijeshinë që prezanton, ky set do të ndihmoj në ekspozimin ende më të bukur të sapunit, shamposë, ruajtjen e pambukut, brushave të dhëmbëve dhe furqës së tualetit.
Dimensioni / Kompozicioni: Set me 5 pjesë: 1x gotë për brusha dhëmbësh, 1x pjatë për sapun, 1x gotë për shampo të lëngshëm, 1x gotë për ruajten e pambukut, 1x furqë tualeti.
NGJYRA: Me dizajn
MATERIALI: Qeramikë
UDHËZIMET E PËRDORIMIT: Të pastrohet me dorë
KUSHTET E KTHIMIT / GARANCION: Për këtë produkt pranohet reklamacion brenda 24 orëve pasi të pranoni porosinë.

3907489140937

-

S’ka stok

SKU: 3907489140937 Kategori: ,